1. Advent 2018 – YES så er julen i gang…

Første weekend i december, er som regel startskuddet til en travl juletid.

Vores weekend har været helt fantastik med masser af julehygge.

I fredags var Hjalte og mig i Tivoli og se Crazy Chrismas cabaret. Vi startede med at spise i Grøften, sammen med 2 af Hjaltes klassekammerater og deres mor, sener kom endnu en god klasse kammeret og hans mor. Det var et rigtig godt show ”FOGG’s OFF!”, bagefter gik vi ud i haven og fik lidt at drikke og pludseligt var klokken 23.30, tiden går hurtigt i godt selvskab 🙂

 

 

Jul

 

Vi cyklede hjem, og vi begge var høj af en dejlig aften med gode venner.

 

Jeg havde fundet Hjaltes pakkekalender, som hans mormor havde broderet til han. Da han var 1 år i jul i 2004. Den har været pakket pænt sammen. Men i år skulle den frem, jeg havde købt 24 skrabe til/fra kort, som skulle pakkes ind og bånd om.

Jeg kom først i seng kl. 2 om natten. Bedre planlægning næste år. ♥

Pakke kalende

 

Næste morgen d. 1. December, hyggede vi med morgen mad og skrabe kalender og Hjaltes kalender og vi begge havde fået en chokolade kalender af hans far.

Man bliver vist ikke for lille til jule hygge … bare det smager godt.

Jeg fik pyntede op, lavet kalenderlys dekoration, adventskrans og købt juletræ.

 

Juletræet skulle ud, og stå på altanen. Jeg havde købt en smart lyskæde, specielt til juletræ. Havde bare glemt, at se den var til batterier- lidt øv . Træet blev fint dekoreret med lyskæden, og så også at andre i ejendommen overfor, havde fået samme ide som mig, om at havde juletræ på altanen. Seners skulle jeg i vores gård og gøre den juleklar med lyskæder og juletræ. Da mørket sænkede sig, kunne jeg se, at de juletræer, der var på altanerne overfor. De havde mindst 1000 lys på, i forholdt til mit som så mit lidt tamt ud. Det var lige før, jeg kørte i Silvan og købte HELE deres lager af lyskæder og havde det indre billede af ”Fars fede – julelys”. Jeg skal give dem julelys, så min El-måler kommer på overarbejde. Men nødes med at tænke det, og slog mig til tåls med Keep it simpel. 🙂

Juletræ på altanen

Søndagen stod det på mere hygge, jeg er så heldig at min veninde, kender en madblogger, Det handler mest om mad,

som havde inviteret os til brunch…

Not bad siger jeg bare, vi kom til et smuk veldækket bord.

Først fik vi, Croque Madame Deluxe med avocado med chiliolie og hakkede saltmandler uhmm det var lækkert,  derefter var der Skyr/ yoghurt med blåbær og Mettes egen granola med tranebær. Smagte så godt, dejligt sprød knas. Vi blev også forkælet med et Sund booster med gulerød – skøn juice og god smag.

De handler mest om mad

Til at slutte af med fik vi en super duper lækker raw chokoladekage.

Kage

Helt uden mel, æg og sukker eller mælkeprodukter, helt i mit forsøg på at levet uden sukker ♥

 

Eftermiddagen hyggede jeg med Hjalte. Vi fik gang i adventskransen og æbleskiver.

Tænker tilbage på en skøn 1. Advent med gode venner og fantastisk lækkert mad og masser af julehygge. Men det er jo kun starten, læs næste afsnit( 2. advent) her. 🙂

Forsat god søndag.

Julehygge

 

 

Andre skønne indlæg i denne stil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *