Bagetid
![](http://sundaykoffee.dk/wp-content/uploads/2020/03/B558D89F-D4A0-4937-B65B-6EE9E8AFC96D-640x453.jpg)
Det bliver bagt som aldrig før herhjemme, faktisk har jeg været vild dårligt til at bage med gær før i tiden. Det var så grelt, at når jeg holdte fødselsdag tog enten min søster eller veninder boller med. 😉 Heldigvis har jeg lært det med årene. 🙂
![Koldt hævetboller på altanen](https://sundaykoffee.dk/wp-content/uploads/2020/03/IMG_6396-225x300.jpg)
Koldt hævetboller på altan.
Jeg laver koldthævet boller i et væk 🙂 Om aften laver jeg en portion dej, som jeg sætter på altanen. Hvermorgen, taget jeg lige op til 4 – 6 boller. Sådan en portions dej, kan holde i 3 dage.
![](https://sundaykoffee.dk/wp-content/uploads/2020/03/IMG_6406-300x225.jpg)
Varme boller
Det er for os dejlig med friskbagte boller hver morgen, meeen har ikke godt af alt det brød.
![](https://sundaykoffee.dk/wp-content/uploads/2020/03/IMG_6407-300x225.jpg)
Frisk bagte boller
Forleden dag var vejret så dejligt at vi fik brunch på altanen.
![](https://sundaykoffee.dk/wp-content/uploads/2020/03/IMG_6500-225x300.jpg)
Brunch på altanen
Leave a comment