2. advent – julefrokost mm.

 

2.  advent stod nok i skyggen af sygedommes tegn, dvs. jeg havde pandehule betændelse og sønnen skulle læse til terminsprøve. Jeg var lidt bekymret over, hvad nu hvis jeg smittede ham. Heldigvis lykkes det ikke at smitte ham.

 

Først om lørdagen havde jeg det bedre, og det var jeg glad for. Jeg skulle ud og spise med en tidligere kollega, vi plejer at gå ud og spise 1-2 gange om året og måske få lidt drinks bagefter. Vi havde aftale vi skulle spise på Roxies, som ligger i Bremerholm. Kan anbefales, dejlig mad, god betjening og rigtig god stemning. Dog blev det ikke for mit velkommen til det vilde, men dejlig at kommer ud og nyde godt selvskab og få hygget.

 Søndag 2. Advent sov vi længe. Det var dejligt 🙂 Vi skulle ikke rigtig noget, foruden at knægten skulle læse op til hans prøver. Jeg lavede havregryns mini pandekager, hvor sukket er udskiftet med Kokossukker, mælk med fløde og kom 1 tsk. kanel i – det er jo jul.

Uhmmm … det smagte godt.

Se lige hvordan min kop, marmeladen og juice passer sammen. 🙂       

– Helt tilfældig.

 Dog smager havtorn æble marmelade, ikke godt sammen med havregryns pandekager…  hi hi

Derefter fik jeg handlet lidt ind, har de sidste par år lavet madplan hver uge. Det er utrolig dejligt med madplan, at jeg ikke skal handle ind hverdag og ikke skal tænke på hvad vi skal spise hverdag. Jeg har også aftalt med mig selv, at der skal være 1-2 retter om ugen som skal være nye. Det er ikke altid det lige falder i min eller knægtens smag, men så har vi prøvet det.

 

Så er vi klar til en ny uge… og vi har fået lys på gårdens juletræ. Læs mere her

 

Andre skønne indlæg i denne stil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *