4. advent – max gas på julehygge

Jul på strøget

Nu vare det ikke længe før det er jul.

 

Inden weekenden mødtes jeg lige med et par veninder til lidt gløgg og det blev også til en drinks. Stedet havde været til værtshus,  sådan et af de godt gamle med mørke vægge og billiard. Stedet hedder nu Gensyn og er blevet lavet moderniseret med dog respekt for stedet, og har bibeholdt billardbordet. Fantastisk gløgg og gode drinks. Vi fik ønskede hinanden en god jul og nytår.

   Drinks på Gensyn

 

 

Fredag d. 21.12.18 var min sidste arbejdes dage inden juleferien, næste dag tog vi ind på strøget. Jeg skulle lige købe de sidste julegaver og havde lovet at købe nogle fra min mor. Vi ville også ind og få lidt julestemning og se juleudsmykning bl.a. på Hotel d’Angleterre og lidt julemarker.

Jul på Hotel d'Angleterre

Om søndagen den 4 advent hyggede vi og fik pakkede julegaver ind. Jeg ville prøve at bage lidt “sunde” julekager.

Jeg ville bage nogle småkager med DFL, jeg havde været uden at købe mandelmel, sukan guld og Gummiie.

Havde købt ind til vaniljekranse og pebernødder, men men mesterbager bliver jeg nu ikke, selvom jeg virkelig gør hvad der stå i opskriften. Men jeg kommer altså på en eller anden måde brændt dem på, bare fordi jeg liiige skal gøre noget andet mens de er i ovne. Ups så bliver det lidt sveden i kanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men det bedste var nok at sneen dalet ned fra morgenstunden….YES så er det jul.

Sne på altanen

Sne på altanen

 

Sne på altanen

Nu sneer det, nu sneer det

 

 

 

 

 

Juleagtens morgen

Juleaftens morgen

 

 

 

Iskrystaller på altangulvet

Iskrystaller på altangulvet

Andre skønne indlæg i denne stil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *