Træning til Caminoen

Jeg startede min første træning til Camino Frances d. 1. maj 2018. Jeg havde fri fra arbejdet denne dag, og  havde aftalt med min kollega, at vi ville gå Camino France sammen.

Hun bor nær ved Utterslevs mose, København. Vi havde tidligere gået rundt om den, når jeg besøgte hende. Men nu var det lidt alvor i vores vandring denne gang.

 

Vi mødtes om formiddagen,og gik ca. 12 km. Det var rigtig hyggeligt og min kollega havde vandret mange gange før, med sin familie, da hun var barn.  Så for hende var det en hel normalt måde at holde ferie på. Jeg havde ingen erfaring med vandring, mine ferie gik som regel til storbyer eller steder med + 30 grader med masser af sol, strand og kolde drinks. Jeg havde løbede nogle dameblades løb og DHL, det var det nærmeste, jeg kom på vandreture, når man ikke regner en gåtur i skoven med. Så løbetøj havde jeg en del af. Jeg havde taget min vandrestøvler på,og en lille dags rygsæk med lidt frugt og en flaske vand, til vores første træningstur. Vi skulle nødig gå ned på sult og hygge. Jeg havde ikke noget vandretøj, som jeg havde set andre gå med zip off bukser og smart åndebart jakke.

Det er også dejligt når man har indendørs arbejde, at komme ud i det fri.

Jeg blevet enige med mig selv om, det udstyr jeg ville invester i, var gode støvler (som jeg allerede havde) og en god rygsæk. Ellers havde jeg ikke noget udstyr. Jeg gik i mine løbebukser og havde lidt ”lag på lag”tøj på:  løbe T-shirts og en lang ærmet løbebluse og en løbe jakke, som jeg ikke vidste om den var vindtæt eller vandafvisningen. Min kollega havde også taget sit løbetøj og løbesko på. Så var vi klar til vores første træningstur. Vi begge var enige om, at vi ville træne i naturen. Selvom vi bor i storbyen, så gad vi ikke at gå i byen.

Vores første tur gik fint, bagefter tog jeg med hende ind til byen. Hun manglede vandrestøvler og turen rundt om mosen,  kunne mærkes i hendes fødder, efter at havde gået langt i løbesko. Hun ville gerne købe et par godt vandrestøvler.

Jeg ville kikke på rygsække, da jeg kun havde en lille en, på 18 L og en stor på 35 L, som min søn skulle bruge til sin spejderlejre. Læse mere om rygsækken jagten under valg af rygsæk

Andre skønne indlæg i denne stil.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *